Hotell

Finn og sammenlign hoteller
fra alle de store hotell- og bookingsidene

Fordeler ved å bestille hotell med AsiaReiser

Priser og Tilbud
Vi overvåker tilbud, søker og sammenligner priser fra 70 hotell-bookingsystemer

Ingen skjulte kostnader
AsiaReiser viser den endelige prisen for din bestilling. Ingen avgifter eller skjulte kostnader

Motta prisvarsler
Rompriser endrer seg hele tiden. motta prisvarsler og hold deg oppdatert på hotellet du ønsker

Sikkert og trygt
Alle våre booking-tjenester blir grundig overvåket av vår sikkerhetsavdeling

POPULÆRE REISEMÅL

Vårt hotellsøk er bedre enn å søke direkte på booking.com og andre bookingsider

Vi sammenligner priser fra 70 forskjellige bookingsystemer, som gjør at du kan velge tilbud og priser som du ikke engang finner på booking.com

  • Prisen for ett og samme rom kan variere avhengig av siden du søker på. Prissammenligningen vår gjør at du kan finne det beste tilbudet. Noen ganger vil det samme rommet ikke være tilgjengelig fra en annen nettside.

  • Vi søker både på de store bookingsidene og i små lokale systemer. Som oftest er ikke små koselige familiehoteller oppført på de store bookingsidene.
  • Vi samler informasjon fra mange bookingsystemer, slik at de omtalene og ratingene du finner på AsiaReiser er mer nøyaktige.

HVORDAN VELGE RIKTIG HOTELL

Husk at gleden ved å reise henger nøye sammen med hotellet du valgte å bo i. Så pass på å velge riktig hotell.

Hotell Beliggenhet:

Hvis du er på ferie, sørg for at hotellet ligger i nærheten av alle turistmålene. Hvis hotellet ligger midt i byen, gjør du det enkelt for deg å besøke alle turiststeder på kort tid. Sykehus, kjøpesentre og flyplass eller jernbanestasjon bør også være i nærheten av hotellet. Det er viktig å spare tid, det vil gjøre turen mye bedre.

Hotell fasiliteter:

I et marked der det er overflod å velge mellom for oss som reiser, blir det viktigere og viktigere med fasiliteter og tilleggstjenester. Tenk igjennom hva du trenger eller ønsker å finne på hotellet der du skal bo, og ta det med deg når du søker etter ditt neste feriehotell.

Omtaler og Reviews:

Når du kun har bilder fra nettet som referanse når du søker etter hotell, er det viktig å lese alle omtaler og reviews som du finner. Dette vil stort sett gi deg en god pekepinn på hva som er bra og dårlig med hotellet.

Transport:

Dette kan være en ting som gjør det enkelt å velge ett hotell fremfor et annet. Tilbyr hotellet transfer til og fra flyplassen, har de skyttel-tjenester eller tilbyr de transport til og fra turistattraksjoner, kjøpesenter eller andre steder som er viktig for deg. Det bør også være offentlig transport eller drosjetjenester i nærheten av hotellet.

Pris:

En god idè er å velge hotell ved å sammenligne priser på de forskjellige hotellene samtidig. Det er aldri flaut å sende en forespørsel om rabatter eller spesielle tilbud rett til hotellet, ofte vil du bli overrasket over et positivt svar.

Bli inspirert og planlegg din neste reise til Asia

De nyeste fra AsiaReiser

[blog_grid boxed=»yes» cols=»3″ max_items=»3″ title_length=»900″ excerpt=»no»][button button_text=»Se alle innlegg» button_link=»url:https%3A%2F%2Fasiareiser.no%2Fblog%2F|title:Reiseblogg||» align=»center»]
[basix_icon_text heading=»Nordmenn Elsker Asia» icon=»feather-sun» icon_size=»32″]Hvert år reiser ca 100.000 nordmenn til Asia. Vi elsker Asia![/basix_icon_text]
[basix_icon_text heading=»Billige Flybilletter» icon=»feather-send» icon_size=»32″]Finn og sammenlign flybilletter fra hundrevis av flyselskap og reisesider.[/basix_icon_text]
[basix_icon_text heading=»Ditt Perfekte Hotell» icon=»feather-home» icon_size=»32″]Finn og sammenlign hoteller fra alle de store hotell- og bookingsidene.[/basix_icon_text]