Singapore

SINGAPORE
Flybilletter og Hoteller

Metropolen Singapore

Selv om Singapore er et lite land, er Singapore en økonomisk gigant. Det har vært Sørøst Asias mest moderne by i over et århundre.

Les også: Storbyferie og øyparadis – Singapore og Malaysia

Byen blander malaysiske, kinesiske, arabiske, indiske og engelske kulturer og religioner. Den unike etniske teppet gir besøkende et bredt utvalg av sightseeing og kulinariske muligheter å velge mellom.

En kalender full med tradisjonelle festivaler og helligdager feiret gjennom året gir en kulturelle appell. I tillegg tilbyr Singapore luksuriøse hoteller, herlig mat og god shopping!

Øynasjonen, Republikken Singapore, ligger en grad nord for ekvator i Sør-Asia. Landet inkluderer øya Singapore og 58 store og små øyer. På grunn av sin effektive og bestemte regjering har Singapore blitt et blomstrende land som utmerker seg i handel og turisme, og er en modell for utviklingsland. Hovedstaden, også kalt Singapore, dekker omtrent en tredjedel av områdene på hovedøya.

Singapores har tropiske klima og ligger på spissen av den malaysiske halvøyen. Her blir både fritids- og forretningsreisende ønsket velkommen året rundt. Singapores utmerkede infrastruktur gjør det enkelt for besøkende å komme seg rundt i et trygt, rent og grønt miljø.

Prisvinnende Changi Airport har flyvninger til hele verden. Tog- og t-baner er rene, raske og effektive.

I byen er det ikke behov for bil. Offentlig transport er utmerket, og det er enkelt å rundt å utforske byen. Alle de største attraksjonene er også tilgjengelige med turbuss. Siden byen er bare 60 kilometer fra ekvator, er det ikke store variasjoner i de tropiske temperaturene.

Regnskurer er jevnt fordelt gjennom året. Uansett når du velger å besøke Singapore, er det varmt og fuktig. Du vil bli positivt overrasket av hvor mange parker, naturreservater og frodige, tropiske grøntområder som ligger lett tilgjengelig.

På tross av stor økonomisk fremgang de siste tre tiårene er det fortsatt ikke overutviklet. Du vil oppdage et vell av historiske skatter fra fortiden, vakre eldre bygninger, verdier og tradisjoner som har overlevd i møte med store sosiale og bymessige endringer.

Sentrum av Singapore er Colonial District. Hvert enkelt område i byen har sin egen distinkte stil, fra de aromatiske krydderbutikkene i Little India, til den hektiske og spennende Chinatown. Du må ikke glemme å besøke det arabiske kvartalet, hvor du finner spennende rotete butikker som er kjent for stoffer og og silke

Nord for byen er to naturreservater, Bukit Timah og Central Catchment Area, sammen med den fantastiske Singapore Zoological Gardens. Østkysten har gode sjømatrestauranter som ligger på lange sandstrender. I tillegg er det over femti øyer og holmer i umiddelbar nærhet, som alle kan besøkes.

Musikk, teater, uteliv er det rikelig av i denne bemerkelsesverdige byen. Singapore pleide å bli ansett som en «stopp over» på vei til større asiatiske byer. Dette er ikke lenger sant! Besøkende søker Singapore tilbyr en fascinerende og spennende ferie for hele familien.

Regndager i Singapore

AMBASSADEN I SINGAPORE:
I krise og nødssituasjoner oppfordres man til å ta kontakt med ambassaden:

[blog_grid title=»Inspirasjon fra Singapore» aspect_ratio=»aspect_16-9″ boxed=»yes» cols=»3″ max_items=»6″ title_length=»900″ excerpt=»no» parent_cat=»33″][button button_text=»Gå til alle innlegg fra alle land» button_link=»url:https%3A%2F%2Fasiareiser.no%2Fblog%2F|title:Reiseblogg||» align=»center»]
[basix_icon_text heading=»Billige Flybilletter» icon=»feather-send» icon_size=»32″]

Finn og sammenlign flybilletter fra hundrevis av flyselskap og reisesider. [Søk Flybilletter]

[/basix_icon_text]

[basix_icon_text heading=»Ditt Perfekte Hotell» icon=»feather-home» icon_size=»32″]Finn og sammenlign hoteller fra alle de store hotell- og bookingsidene. [Søk Hoteller][/basix_icon_text]
[basix_icon_text heading=»Rask og sikker transfer» icon=»feather-repeat» icon_size=»32″]Bli hentet i 145 land og over 3000 flyplasser. [Søk Transfer][/basix_icon_text]