Kuala Lumpur

KUALA LUMPUR
Flybilletter og Hoteller

Utrolige Kuala Lumpur

En smeltedigel av kulturer med unike opplevelser. Hvor ellers kan du nye noe av verdens beste Streetfood mens du skuer utover den spektakulære skylinen med en av verdens mest ikoniske bygninger?

Les også: Kuala Lumpur må oppleves
Les også: Jalan Alor – verdens beste restaurantgate

Kuala Lumpur er hjem for meg og til 1,8 millioner andre KLites.  KL er definitivt et sted hvor hverdagens morsomme og verdensklasse raffinement møtes for å skape et unikt reisemål for reisende, fylt med malaysisk sjarm og vennlighet – med hilsener av «Selamat Datang» (Velkommen) overalt hvor du går.

Kuala Lumpur, hovedporten til Malaysia, har en rekke attraksjoner som spenner fra kultur, arv og interessante steder, shopping, underholdning, natur og eventyr, luksusreiser, sport, forretninger og arrangementer, medisinsk og velvære, og utdanning viser alle byens kontraster og mangfold. Dette er det som gjør KL karakteristisk, og byens identitet ble bygget på sin historie, folk og tradisjon i kunst og kultur.
Dette tror jeg er hvorfor KL har blitt rangert som en topp 10 by destinasjon i verden av Euromonitor International i mer enn 5 år nå. Den kontrastrike historien og arven, fra de tidlige dagene til den lille tin-gruvehandelen byen til storbyen byen er i dag, men beholder sin grunnleggende identitet, vil opphisse, overraske og lokke deg til å oppdage mer.

KL er anerkjent som et shoppers paradis. Jeg inviterer deg til å ta en spasertur i KLs luksuriøse kjøpesentre, nå knyttet sammen med komfortable gangveier og pulserende nattbazarer og bli bortskjemt for valg. I vår by er det alltid en tid og et sted å handle. I 2013 ble KL stemt som verdens fjerde beste sted å handle av CNN Travel. Dette er en prestasjon jeg er virkelig stolt av som jeg ser dette som et tegn på KL som åpner opp for smarte og kresne reisende.

Jeg forsikrer deg om at du vil nyte tiden din nyter de utrolig varierte kulinariske alternativene og utforske hva byen har å tilby. KLs unike mangfold – malaysiner, kinesere, indianere og andre etnisiteter – har alle injisert sin egen unike innflytelse på byens kunst, språk, arkitektur og nattscener. Byen er full av smaker, farger og opplevelser som venter på at du skal utforske.

Regndager i Kuala Lumpur

AMBASSADEN I KUALA LUMPUR:
I krise og nødssituasjoner oppfordres man til å ta kontakt med ambassaden:

[blog_grid title=»Inspirasjon fra Malaysia» aspect_ratio=»aspect_16-9″ boxed=»yes» cols=»3″ max_items=»6″ title_length=»900″ excerpt=»no» parent_cat=»26″][button button_text=»Gå til alle innlegg fra alle land» button_link=»url:https%3A%2F%2Fasiareiser.no%2Fblog%2F|title:Reiseblogg||» align=»center»]
[basix_icon_text heading=»Billige Flybilletter» icon=»feather-send» icon_size=»32″]

Finn og sammenlign flybilletter fra hundrevis av flyselskap og reisesider. [Søk Flybilletter]

[/basix_icon_text]

[basix_icon_text heading=»Ditt Perfekte Hotell» icon=»feather-home» icon_size=»32″]Finn og sammenlign hoteller fra alle de store hotell- og bookingsidene. [Søk Hoteller][/basix_icon_text]
[basix_icon_text heading=»Rask og sikker transfer» icon=»feather-repeat» icon_size=»32″]Bli hentet i 145 land og over 3000 flyplasser. [Søk Transfer][/basix_icon_text]