Hvorfor velge AsiaReiser - AsiaReiser

Vi hjelper deg med å bestille billige flybilletter fra Norge til alle land i Asia, samt en rekke andre destinasjoner. Vi har tilgang til en global database med flyreiser med 728 flyselskaper (inkludert American Airlines, United Airlines, Lufthansa) og 200 flyselskap, som gir oss mulighet til å finne flyreiser i sanntid og sammenligne dem med hverandre.

Angi byen du flyr fra, destinasjon, datoer og antall passasjerer – og klikk på «Søk» -knappen. Sekunder etter vil vi vise de beste avgangene for deg, med hensyn til bekvemmelighet og pris. Prisene du vil se er endelige – det er ingen avgifter eller gebyrer.

Dessuten kan du bruke filtre til å velge ønsket avreiseperiode, antall mellomlandinger, foretrukne flyselskaper, byråer og allianser.

Klikk på «Bestill nå» -knappen ved siden av et tilbud, og vi vil videresende deg rett til bestillingssiden for flyreisen. Fyll ut et skjema og gi de nødvendige detaljene for å få din e-billett. Dette er din faktiske billett – bare skriv den ut og presenter den på flyplassen sammen med din ID.

AsiaReiser er 100% gratis å bruke.